melegen olvadt ragasztó gyártó - Intercol
Víz alapú ragasztók és meleg olvadék

A poliolefin melegen olvadt ragasztók, más néven PO meleg olvadék, elsősorban az olcsóbb és leginkább használt EVA melegen olvadt ragasztók hőszigetelő (nem bevonatos, nem elszénedő, nem füstölgő) változatai, pl. élelmiszer csomagolás. Az olyolefin meleg olvadékragasztók általában a fehér szín és vízhatlan, teljesen átlátszó folyadék alapján felismerhetők a forró edényben (forró olvadék tartály). Ezenkívül ismertek a poliolefin formájú forró olvadékragasztók, amelyek jobb tapadást mutatnak műanyagokhoz, valamint bevont vagy lakkozott kartonokhoz.Az Intercol melegen olvadt ragasztókat kínál EVA, Poliolefin, PO, metallocén és PUR alapon. A melegen olvadt ragasztók többnyire három fő nyersanyag keverékei:
-Egy polimer (EVA, Poliolefin, stb.)
-A ragasztógyanta
-A viaszSaját termékeink megfogalmazása mellett saját magántulajdonban lévő forró olvadékragasztókat vagy útdíjas keverést is kínálunk.A metallocén az egyik alap polimer ragasztóanyag-készítési lehetőség.

Alapvetően a meleg olvadékragasztó csak egy hőre lágyuló termék (megolvad, amikor felforrósodik), amelynek jó tapadási és kötési tulajdonságai vannak. A gyors beállítás (gyors száradás) és a megbízható kötés biztosítása érdekében.
Feedback sturen
Geschiedenis
Opgeslagen
Community

.